Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Eames o un exèrcit de cadires d’autor / Eames o un ejército de sillas de autor

Leave a comment

Lilideco decoración

silla eames silla de autor 1

Caminant per l’Eixample de Barcelona hem descobert un passatge tranquil on hi havia una línia de cadires estil Eames de color verd oliva que ens han cridat molt l’atenció perquè una era al costat de l’altre, en fila índia com un exèrcit ordenat i imponent.

La cadira Eames va ser dissenyada per Ray y Charles Eames als anys 50, innovant, tant en les formes com en els materials utilitzats, que provenien de la indústria i que, per tant, van afavorir que aquests mobles també es poguessin produir també d’una manera industrial tot democratitzant-ne el seu consum.

Ara que les cadires d’autor prenen de nou protagonisme i que els estils nòrdics i vintage són una tendència deco, us proposem diferents aproximacions als disseny de la cadira d’aquests dissenyadors nord-americans perquè també us les pugueu fer vostres.


Caminando por el barrio del Eixample de Barcelona hemos descubierto un pasaje tranquilo dónde havia una línea de sillas estilo Eames de color verde oliva que nos han llamado la atención porque estaban dispuestas en fila india, como un ejército imponente y ordenado.

La silla Eames fue diseñada por Ray y Charles Eames en los años 50, inovando tanto en las formas como en el uso de materiales, ya que estos provenían de la industria y que, por este motivo, favorecieron que estos muebles también pudiesen ser producidos industrialment, democratizando su consumo.

En estos momentos, en que las sillas de autor vuelven a tener protagonismo y que los estilos nórdicos y vintage son una tendencia en la decoración, os proponemos diferentes aproximacions a los diseños de la silla de estos diseñadores norte-americanos para que también las podais hacer vuestras.

silla eames silla de autor 2silla eames silla de autor 3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s