Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

La Torre Bellesguard, el Gaudí més exclusiu / La torre Bellesguard, el Gaudí más exclusivo

Leave a comment

LiLiagenda

IMG_9177

Per anotar a la vostra agenda,  ja de cara al cap de semana proper, us proposarem  una visita guiada a la Torre Bellesguard de Barcelona. S’hi  pot veure la muralla medieval, els jardins i els exteriors de la casa i visitar els espais interiors més interessants.

El fet que la Torre Bellesguard sigui una de les poques obres de Gaudí habitades per la família propietària, i la pròpia morfologia de la casa, fan que només 18 visitants puguin accedir simultàniament a l’interior i a les les seves golfes i terrasses, conformant la que sens dubte és la visita més exclusiva a una obra de Gaudí, sempre de la mà d’un guía expert.

Us aconsellem reservar amb antelació la visita. Tota la informació i reserves aquí.


Para anotar en vuestra agenda, ya de cara al próximo fin de semana, os proponemos una visita guiada a la Torre Bellesguard de Barcelona. Se puede ver la muralla medieval, los jardines y los exteriores de la casa i visitar los espacios interiores más interesantes.

El hecho de que la Torre Bellesguard aún esté habitada por la familia propietaria y la propia morfología de la casa, limita a 18 los visitantes que acceden simultáneamente al interior, a las terrazas y al desván. Por todas estas circunstancias, la visita se define como la más exclusiva a una obra de Gaudí, siempre acompañados por un guía experto.

Os aconsejamos hacer la reserva con antelación. Toda la información y las reservas aquí.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s