Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Little House on the Prairie / La Casa de la Pradera

Leave a comment

LiLiwow

unnamed

Cada vegada que pensem en Little House on the Prairie, ens pren una certa nostàlgia.  Aquest és el títol del llibre que va escriure Laura Elizabeth Ingalls Wilder el 1935 i que als anys setanta  va donar lloc a una sèrie de televisió que va triomfar, no només als Estats Units, sinó a tot món. Es tracta d’una historia senzilla, basada en el llibre que narra la infància de la pròpia autora i que està ambientada a  l’oest llunyà. Hi apareixen vaquers, ramaders, grangers i lluites pel poder.  Hi ha també lloc pel bon veïnatge, per la solidaritat entre els veïns i per donar relleu al valor que té una família que actua sempre a la una i que sap i pot resoldre, per aquest motiu, els problemes durs que planteja  el dia a dia. Tots els personatges, és clar, vestits i actuant d’acord amb l’època  i amb l’entorn. Avui us volem convidar a viatjar fins a la Little House on the Prairie presentant-vos un seguit d’elements molt interessants pels nostres infants i que ens han inspirat aquest comentari.


Cada vez que nos acordamos de La Casa de la Pradera, nos embarga la nostalgia. Éste es el título del libro que escribió Laura Elizabeth Ingalls Wilder el 1935 y que en los años setenta dio lugar a una serie de televisión que triunfó, no sólo en los Estados Unidos, sino en todo el mundo. Se trata de una historia sencilla, basada en el libro que nos cuenta la infancia de la propia autora y que se ambienta en el lejano Oeste. En la historia aparecen vaqueros, ganaderos, granjeros y luchas por el poder. También hay un lugar para la buena vecindad, para la solidaridad y para realzar el valor que tiene una familia que actúa siempre unida y que gracias a ello, sabe y puede resolver los difíciles problemas que plantea el día a día. Como es de recibo, todos los personajes actúan y visten de acuerdo a la época y al entorno. Hoy os queremos invitar a viajar hasta La Casa de la Pradera y para ello os presentamos una serie de elementos muy interesantes para nuestros Lilis y que nos han inspirado este comentario.

432

1.-Caseta / Casita  2.-Guirnalda  3.-Faldilla / Falda   4.-Taula i cadires / Mesa y sillas  5.- Conill peluix / Conejo peluche  6.-Botes marró / Botas marron  7.-Cavallet / Cavallito 8.- Gorro granat / Gorro granate  9.-Vestit / Vestido  10.-Kit per fer mitja / Kit para tejer  11.- Calaixera / Cómoda  12.-Coixí esquirol / Cojín esquirol  13.-Brusa / Blusón  14.- Coixí flors / Cojín flores  15.-Culotte  16.-Gorro gris  17.-Pinça portaxumet / Pinza portachupete  18.- Botín gris

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s