Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Deixeu-li fer (o la història El Patufet)

Leave a comment

LiLiagenda

IMG_8649

Ja de cara al cap de setmana us proposem una nova activitat. Veure una adaptació moderna del conte popular fet amb ombres xineses, pensat per a nens i nenes a partir de 3 anys.

En Patufet està cansat que el tractin com un bebè i vol que el deixin fer per demostrar als seus pares que ja és suficientment gran per assumir responsabilitats i per esquivar els perills i superar les dificultats i els entrebancs. Ho demostra quan torna sa i estalvi de la botiga amb el safrà i sense haver-se deixat enganyar pel botiguer i, sobretot, quan diu als pares què han de fer per fer-lo sortir de la panxa del bou que se l’ha menjat.

Així doncs, malgrat els temors d’una mare molt protectora, ell surt tot sol per primer cop de casa seva, en un entorn conegut i s’enfronta a unes situacions difícils que resol amb èxit. Això li dóna seguretat i l’ajuda a créixer i a sentir-se autònom i independent.

Si hi esteu interessat, trobareu aquí tota la informació.


A la vista del fin de semana os ponemos encima de la mesa una nueva actividad. Ver una adaptación moderna del cuento popular realizado con sombras chinescas, pensado para niños y niñas a partir de 3 años.

Patufet está cansado de que lo traten como a un bebé y quiere demostrar a sus padres que ya es lo bastante mayor para tener responsabilidades, evitar peligros y superar dificultades. Lo demuestra cuando regresa tranquilamente de la tienda con su azafrán y habiendo evitado un engaño por parte del tendero y, además, cuando indica a sus padres que es lo que tienen que hacer para sacarlo de la barriga del buey que se lo ha comido.

Así pues, a pesar de los temores de una madre protectora, él sale solo por primera vez de su casa, en un entorno conocido y se enfrenta a unas situaciones difíciles que sabe resolver con éxito. Eso le da seguridad y lo ayuda a crecer y a sentirse autónomo e independiente.

Si os interesa encontraréis toda la información aquí.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s