Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

El tren de l’Oreneta

Leave a comment

LiLiagendaIMG_7886

Pensant en l’activitat que podem dur a terme amb els nostres LiLis aquest cap de setmana, us proposem fer una sortida al Parc del Castell de l’Oreneta de Barcelona i, un cop allà, que féu un recorregut amb El Tren de l’Oreneta. Aquest tren disposa d’un circuit permanent a la part més alta del Parc i el seu recorregut, amb els accidents naturals i desnivells del terreny, s’assembla a un clàssic viatge per un típic carrilet de muntanya.

El Parc del Castell de l’Oreneta està situat en el districte de Sarrià / Sant Gervasi. És de propietat municipal i ens mostrarà una vegetació pròpia de la Serra de Collserola esplèndida, amb alguns arbres molt singulars i ja catalogats.

El Tren de l’Oreneta és una activitat que fa possible El Centre d’Estudis – Modelisme Vapor, Barcelona. Aquesta és una associació que agrupa als afeccionats al tren a escala i tripulat i, molt especialment, als trens amb tracció a vapor. Ja ens direu com us ha anat!

Més informació  Aquí


Pensando en la actividad que podemos realizar este próximo fin de semana con nuestros LiLis, os proponemos hacer una excursión hasta el Parc del Castell de l’Oreneta de Barcelona y, una vez allí, que hagáis un recorrido con El Tren de l’Oreneta. Este tren cuenta con un circuito permanente en la parte más alta del parque y su recorrido, con los accidentes naturales y los desniveles que tiene el terreno, nos recuerda un clásico viaje con un típico tren de montaña.

El Parc del Castell de l’Oreneta está situado en el distrito de Sarrià / Sant Gervasi. Es de propiedad municipal y nos ofrece una vegetación espléndida, propia de la Serra de Collserola, con algunos árboles singulares y ya catalogados.

El Tren de l’Oreneta es una actividad que hace posible El Centre d’Estudis – Modelisme Vapor, Barcelona. Ésta es una asociación que agrupa los aficionados at tren a escala y tripulado y, muy especialmente, a los trenes con tracción a vapor. ¡Ya nos lo contaréis!

Más información Aquí

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s