Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Ha nascut l’Alexis. Felicitats! / Ha nacido Alexis ¡Felicidades!

Leave a comment

LiLilife

IMG_4354

A LiLiputworld estem d’enhorabona. Ha nascut l’Alexis que és el 2n. fill d’uns amics que formen part,  activament,  de la nostra LiLicomunity. Els devem moltes idees i molts suggeriments. Els hem fet un regal espectacular. Una cistella nadó que ens han ajudat a crear uns especialistes de la matèria.  Molt plena: robeta, mantetes, joguines, productes de farmàcia, xumets… tot personalitzat. La robeta amb el nom brodat. Ens ho hem passat molt bé, la veritat. I els pares de l’Alexis s’ho mereixen. Us desitgem molta felicitat i molta sort, amics!!

Aprofitem aquesta ocasió per recollir algunes idees que hem trobat a la xarxa  per organitzar el racó que tenim de canvi a casa i de com disposar, en aquest àmbit, els components de la cistella nadó.

La idea de comprar una cistella nadó personalitzada pot ser del vostre interès. Us indiquem on podeu adquirir-la i on podeu fer mil i una combinacions diferents. Féu un clic  Aquí .

 IMG_4347 1IMG_4343 2

Hoy en LiLiputworld estamos de enhorabuena. Ha nacido Alexis, que es el 2º hijo de unos amigos que forman parte, muy activamente, de nuestra LiLicomunity. Les debemos muchas ideas y muchas sugerencias. Les hemos hecho un regalo espectacular. Una canastilla bebé que nos han ayudado a crear unos especialistas en la materia. Una canastilla gigante: ropita, mantitas, juguetes, productos de farmacia, chupetes…todo personalizado. La ropita con su nombre bordado. Increíble lo bien que lo hemos pasado. Los padres de Alexis lo merecen, de verdad. ¡Os deseamos mucha felicidad y mucha suerte, amigos!

Aprovechamos esta ocasión para mostraros algunas ideas que hemos encontrado en la red de cómo organizar el rincón de cambió que tenemos en casa y de cómo podemos disponer todos los elementos que componen una canastilla bebé.

La idea de comprar una canastilla bebé personalizada os puede interesar. Os indicamos donde lo hemos hecho nosotros y donde encontraréis mil y una posibilidades para hacerlo. Aquí.

IMG_4345 35

IMG_4341 4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s