Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Materials i dissenys adequats per als nostres bebès / Materiales y diseños adecuados para nuestros bebés

Leave a comment

LiLilife

IMG_7046

Aquest és, avui, l’aspecte que té el nostre escorreplats. Fa dos anys i mig hi cabien tots els plats, les copes, els coberts…i tot allò que fèiem servir en un àpat normal de cada dia. És clar que, fa dos anys i mig, a casa érem dos i actualment som quatre! Després de sopar, els rentàvem en un moment i els deixàvem escórrer en el nostre escorredor de sobre la pica de l’aigüera. Pràcticament, no ens calia utilitzar el rentaplats…

Actualment les coses han canviat. Posem almenys dos rentaplats diaris i ja veieu que l’aspecte també és diferent.

El got, el biberó, el bol… i tots els utensilis que utilitzen els nostres LiLis per a la seva alimentació són importants. El material que s’ha emprat per la seva fabricació, ens ajuda a garantir la salut dels nostres infants. El disseny i els colors que tenen són un signe identificador i tranquil·litzador per ells  i  ens ajuda a educar els nostres nens en el bon gust per les coses que han de tenir en el futur. Us proposem una tria d’utensilis assequibles, pràctics i molt recomanables en aquest sentit que hem dit.


Éste es, hoy, el aspecto que tiene nuestro escurridor. Hace dos años y medio cabían en él todos los platos, las copas, los cubiertos… todo lo que usábamos en una comida normal, cualquier día. ¡Pero es que hace dos años y medio en casa éramos dos y ahora somos cuatro! Después de cenar lo lavábamos todo en un momento y lo dejábamos en el escurridor, encima del fregadero. Prácticamente no utilizábamos  lavaplatos… Como podemos suponer, hoy las cosas han cambiado. Como mínimo ponemos dos veces al día el lavaplatos y también el aspecto es distinto.

El vaso, el biberón, el bol… y todos los utensilios que utilizan nuestros LiLis para su alimentación son importantes.

El material con que se han fabricado nos ayuda a garantizar su salud. El diseño y los colores que tienen es un signo de identificación para ellos y nos ayuda a educar su buen gusto futuro. Os proponemos una serie de utensilios asequibles, prácticos y muy  recomendables  en este sentido que hemos comentado.

IMG_7035IMG_7036IMG_7037

1.-BiberóBiberón  2.-Xumet primers mesos / Chupete primeroseses  3.-Bol  4.-Culleres / Cuchara  5.-Pitet / Babero  6.-Termo  7.-Got antigoteig / Vaso antigoteo  8.-Xumet girafa / Chupete girafa  9.-Envasador al buit / Envasador vacío  10.-Pitet / Babero  11.-Bossa porta aliments / Bolsa porta alimentos   12.-Esterilitzador / Esterilizador

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s