Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

La història d’una cuineta / La historia de una cocinita

Leave a comment

LiLidiy

IMG_6465

Un dia 6 de gener, els Reis van portar una cuineta de fusta a una nena molt eixerida. Tant ella com la seva germaneta petita, van estar molt contentes! Van passar moltes estones jugant amb aquella cuineta, preparant-hi menges suculentes i fent córrer la seva imaginació. Convidaven sovint a la família i als amics a compartir-les i mentrestant, s’anaven fent grans.  S’ho van passar bé, parant taula i fent dinarets amb les firetes… Però vet aquí que un dia, la cuineta va anar a parar a un racó del garatge i allà va restar durant anys.

Amb el pas del temps, aquella nena s’ha convertit en la mare d’un nen que ja té dos anys i que és tan eixerit com ho era ella. Un nen que no para mai i que tot ho vol saber. Va ser ell qui es va fixar en aquella joguina! I, com si res, la cuineta ha tornat a prendre protagonisme i ha sortit del seu oblit. Després d’unes estones de dedicació , aquest n’ha estat el resultat. Què us en sembla? Oi que ha valgut la pena?


Un día 6 de enero, los Reyes Magos trajeron una cocinita para una inteligente niña y tanto ella como su hermanita pequeña estuvieron muy contentas. Pasaron muchos ratos jugando con su cocinita, preparando ricos manjares y haciendo correr su imaginación. A menudo invitaban a familiares y amigos a compartirlos y mientras tanto se convertían en jóvenes.  Lo pasaron bien con su cocinita, poniendo la mesa y jugando con sus cacharritos de cocina. Pero he aquí que un día, la cocinita fue a parar a un rincón del garaje y allí permaneció durante años.

Con el paso del tiempo, aquella niña se ha convertido en madre de un inteligente niño que ya ha cumplido los dos años. Un niño que todo lo quiere saber. ¡Fue precisamente él quién se fijó en aquél juguete! Y como por arte de magia, la cocinita ha vuelto a ser protagonista y ha salido del olvido. Después de la dedicación necesaria, éste ha sido el resultado. ¿Qué os parece? ¿Verdad que ha valido la pena dedicarle un tiempo?

1

2

3

4

Procés que hem realitzat/Proceso realizado: 1.- Netejar la cuineta/Limpiar la cocinita ; 2.- Tres capes de pintura al guix  (amb aquesta pintura no cal capa d’imprimació)/Dar tres capas de pintura al yeso (esta pintura no precisa capa de imprimación); 3.- Una capa de cera per a protegir la pintura/Una capa de cera para proteger la pintura; 4.- Pintar de negre els botons del forn/Pintar de negro los mandos del horno; 5.- Decorar a gust de cadascú/Decorar a gusto de cada uno.

Per decorar-lo s’han utilitzat, en aquest cas, motius del mapa mundi i animals de diferents continents / Para decorarlo se han utilizado, en este caso, motivos del mapa mundi y animales de diferentes continentes.

IMG_6968Aquest és el material que s’ha utilitzat / Este es el material utilizado: 1.-Pintura blanca al guix / Pintura blanca a la tiza;  2.-Cera protectora;  3.-Pintura témpera negra;  4.-Pinzell fi / Pincel fino; 5.-Pinzell rodó / Pincel redondo; 6.-Brotxa / Brocha.

IMG_6936

Finalment, us suggerim una sèrie d’elements que completaran la cuineta reciclada i la convertiran en una meravella / Para terminar os sugerimos una serie de elementos reciclados que completaran la cocinita reciclada y la convertirán en una maravilla.

1.- Peces de menjar variades / Piezas de comida variada; 2.-  Kit torradora / Kit tostadora; 3.- Pastís / Pastel; 4.- Kit cafetera; 5.- Kit liquadora / Kit licuadora; 6.- Gelat / Helado; 7.-  Kit batedora ; 8.- Parament taula / Paramento mesa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s