Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Saint Patrick´s Day

Leave a comment

Lilistyle

FullSizeRender

17 de març, Saint Patrick´s Day, la festa patronal d’Irlanda. Com que la festa cau durant la quaresma,  és tradició que les famílies es saltin tota restricció en la alimentació i facin un bon àpat per celebrar-la. Està associada a símbols com el color verd  i el shamrock  o trèvol, que segons la llegenda era usat per Sant Patrici per a explicar la Santíssima Trinitat. Per això és tradició portar alguna cosa de color verd o posar-se un trèvol a la solapa. Actualment es fan rues de disfresses i es celebra de moltes maneres: concerts, teatres, focs artificials… i es juguen les finals de moltes competicions esportives. Recordeu a  la pel·lícula  el Fugitiu, protagonitzada per Harrison Ford que hi apareix la festa de Sant Patrici celebrada pels irlandesos de Chicago i s’hi veu el riu tenyit de color verd?


17 de marzo, Saint Patrick´s Day, fiesta patronal de Irlanda. Como la fiesta cae durante la cuaresma, es tradición que las familias dejen las restricciones en la alimentación a un lado y hagan excesos para celebrarlo. Está asociada a símbolos como el color verde i el shamrock  o trébol, que según la leyenda era usado por San Patricio para explicar la Santísima Trinidad.  Por eso es tradición llevar alguna prenda de color verde  o bien ponerse un trébol en la solapa. Actualmente la gente se disfraza y se celebra de muchas formas: conciertos, teatros, fuegos artificiales…y se juegan las finales de muchas competiciones deportivas. Recordáis la película El fugitivo, protagonizada  por Harrison Ford en la que aparece la fiesta de San Patricio celebrada por los irlandeses en Chicago y se ve el río teñido de color verde?

IMG_6302IMG_6303IMG_6304

1.-Samarreta Petit Bateau / Camiseta Petit Bateau   2.-Bermudes Bóboli / Bermudas Bóboli   3.-Patinete / Patinet   4.-Portachupetes / Portaxumets   5.-Camiseta mensaje / Samarreta amb missatge   6.-Bolso Marc Jacobs / Bossa Marc Jacobs   7.-Deportivas Marc Jacobs / Bambes Marc Jacobs   8.-Funda cochecito / Funda cotxet   9.-Tienda / Tenda   10.-Parca Levi’s   11.-Kit de tejer / Kit per fer mitja  12.-Caja con botellas vintage / Capsa ampolles vintage

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s