Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Canvis importants en el calendari de vacunacions de Catalunya / Cambios importantes en el calendario de vacunación de Catalunya

Leave a comment

LiLilifede002bcf-1185-4a42-b54b-263240373e1a

la Comissió de Salut Pública del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut va aprovar un nou calendari de vacunacions que es proposa posar en marxa a tot l’Estat a principis de l’any 2017. Catalunya ha decidit avançar-ne l’aplicació i, alhora, integrar-hi altres canvis que ha previst el Departament de Salut de la Generalitat. El nou calendari de vacunacions sistemàtiques: 1) – Inclourà un reajustament de les dates i de les dosis d’algunes vacunes. 2) – Incorporarà dues vacunes més a la primera infància: una contra el pneumococ i una altra  contra la varicel·la. 3) – Es començarà a aplicar als nascuts a partir de gener de 2016. 4) – Es preveu avançar a aquest estiu l’aplicació del nou calendari de vacunació. Tota la informació la trobareu aquí.


La Comisión de Salud Pública del Consejo Interterritorial del Sistema Nacional de Salud aprobó un nuevo calendario de vacunaciones que se propone poner en marcha en todo el Estado a principios del año 2017. Catalunya ha decidido adelantar la aplicación de este calendario, además de integrarle otros cambios que ha previsto el Departament de Salut de la Generalitat. El nuevo calendario de vacunaciones sistemáticas: 1) – Incluirá reajustes de fechas y de dosis de algunas vacunas. 2) – Incorporará dos vacunas más para la primera infancia: contra el pneumococo y contra la varicela. 3) – Se empezará a aplicar a los nacidos a partir de enero de 2016. 4) – Se ha previsto adelantar a este verano la aplicación del nuevo calendario de vacunación. Toda la información la encontraréis aquí.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s