Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Les dones del 1714

Leave a comment

LiLibooks

IMG_5924

Molt de tant en tant fem alguna excepció i en lloc de pensar només amb els nostres fills, dediquem aquest espai als adults de la nostra comunitat. Aquest 8 de març, Dia de la Dona, volem proposar un llibre molt especial a totes les mares i a tots els pares. Ens descobreix les dones que van intervenir i que van participar activament en els fets del 1714. Elles van realizar unes gestes desconegudes i de les quals mai ningú no n’ha parlat. És un recorregut per aquests fets narrats a través d’una protagonista també femenina, la Patrícia Gabancho. Presentat per Francina Vila regidora que fou de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona i bellament il·lustrat per Francesc Artigau. El llibre vessa sensibilitat: per la seva concepció, per la tria i la redacció de cada un dels personatges, per les il·lustracions i per la presentació.


Muy de vez en cuando hacemos una excepción y en vez de pensar sólo en nuestros hijos, dedicamos este espacio a los padres de nuestra comunidad. Este 8 de marzo, Dia de la Mujer, queremos proponer un libro muy especial a todas las madres y a todos los padres. Nos descubre las mujeres que intervinieron y que participaron activamente en los hechos de 1714. Ellas realizaron unas hazañas que desconocemos y de las que nunca se ha hablado. Es un recorrido por estos hechos narrados a través de una protagonista también femenina, Patrícia Gabancho. Presentado por Francina Vila regidora que fue de Dona i Drets Civils del Ayuntamiento de Barcelona y bellamente ilustrado por Francesc Artigau. El libro desprende sensibilidad: por su concepción, por la selección y la presentación de cada uno de los personajes, por sus ilustraciones y por su presentación.

 Fitxa del llibre

Títol: Les dones del 1714;  Autora: Patrícia Gabancho;  Il·lustració: Francesc Artigau;  Edat: A partir de 12 anys;  Enquadernació: Paper;  Llengua: Català;  Núm. de pàgines: 246;  Preu: A partir de 9 €; Editorial: Columna

IMG_5923

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s