Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Yellow spring inspiration

Leave a comment

Lilistyle

IMG_5702

Sí, és evident que la primavera pot exercir, en molts aspectes, una influència estimuladora en el nostre intel·lecte i experimentem amb força l’efecte de la seva llum sobre totes les coses, les olors que ens aporta i els seus colors… Després arribem a casa pensant en aquells temes que formen part del nostre dia a dia i que hem de resoldre amb urgència. Ens calen, encara, unes peces de roba per completar el  vestuari  del nostres fills. Però sabem el que volem!  S’ha produït, de forma natural l’enllaç, la unió perfecte. I ara som més feliços i més conscients de formar part d’aquest tot màgic que ens envolta.


Sí, es evidente que la primavera puede ejercer, en muchos aspectos, una influencia estimuladora en nuestro intelecto y experimentamos con fuerza el efecto de su luz sobre todas las cosas, los aromas que conlleva y sus colores… Luego llegamos a casa pensando en aquellos temas que forman parte de nuestro día a día y que debemos resolver con urgencia. Necesitamos, aún, unas piezas de ropa para completar el vestuario de nuestros hijos. ¡Pero ya sabemos lo que queremos! Se ha producido, de forma espontánea, una unión perfecta. Ahora somos más felices y un poco más conscientes de formar parte de este todo mágico que nos rodea.

IMG_5706

1.Samarreta creuada / Camiseta cruzada   2.Pantaló curt / Pantalón corto   3.Pantalonet curt / Pantaloncito corto   4.Guants de cotó / Manoplas de Algodón  5.Gorret de cotó / Gorrito de algodón   6.Pijama bàsic / Pijama básico    7.Comodíssimes polaines / Comodísimas polainas   8.Imprescindibles polaines / Imprescindibles polainas   9.Samarreta creuada / Camiseta cruzada  10.Culotte

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s