Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Pipiyó i digueu adéu als bolquers / Pipiyó y decid adiós a los pañales

Leave a comment

LiLilife

Avui hem posat a prova Pipiyó. El producte que ajuda als nostres Lilis a deixar de banda els bolquers. Es tracta d’enganxar uns adhesius al wàter que tenen la facultat de canviar d’aspecte cada vegada que entren en contacte amb el pipí. 1

Aquest mètode aconsegueix:

– Dir adéu als bolquers d’una manera divertida i senzilla.

– Fer-ho tot jugant i tot passant-s’ho bé. Els nostres LiLis només volen saber quin serà el proper dibuix que apareixerà a l’adhesiu. Estan motivats i es diverteixen.

– Aprendre a fer pipí d’una forma polida i higiènica. Els nostres LiLis es concentren per canviar el dibuix de l’adhesiu i s’esforcen perquè tot el pipí vagi a parar dins del wàter.2

Quan vam descobrir aquest sistema, no hi vam donar gaire credibilitat, la veritat, però avui que l’hem posat a prova, hem de dir que és excel·lent. El recomanem!


Hoy hemos puesto a prueba Pipiyó. El producto que ayuda a nuestros LiLis a dejar a un lado los pañales. Se trata de pegar unos adhesivos en el wáter. Estos adhesivos tienen la facultad de cambiar de aspecto cada vez que entran en contacto con el pipí.3

Este método consigue:

– Decir adiós a los pañales de forma divertida y sencilla.

– Hacerlo jugando y pasándoselo bien. Nuestros LiLis sólo desean saber cuál será el próximo dibujo que aparecerá en el adhesivo. Están motivados y se divierten.

– Aprender a hacer pipí de una forma higiénica. Nuestros LiLis se concentran para cambiar el dibujo del adhesivo y se esfuerzan para que todo el pipí vaya a parar dentro del wáter.

Cuando descubrimos este sistema no le dimos mucha credibilidad, la verdad, pero hoy lo hemos puesto a prueba y tenemos que decir que es excelente. ¡Lo recomendamos!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s