Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Un barret elegant per Carnestoltes DIY / Un sombrero elegante de Carnaval DIY

Leave a comment

LiLidiy

Avui dediquem aquesta entrada a una mare de la LiLicommunity que ens ha enviat unes fotografies sobre el barret que ha fet pel seu fill per aquests dies en que el Rei Carnestoltes fa pagar penyores a molts LiLis que van a l’escola.  Amb un procés d’elaboració molt senzill, el resultat és un barret diferent i bonic. Us agrada? Nosaltres, amb aquest color gris i les plomes naturals el trobem elegant i preciós!

barret 1barret 2barret 4barret liliputMaterial que es necesita:

material barretUna fulla de roba feltre, plomes, 1 goma elàstica, tisores, grapadora i fil de cosir

Com es fa? Es retalla un quadrat adequat a la mida del cap, es talla en diagonal fent dos triangles, s’uneixen per dos costats amb el cosit, es grapen les plomes, es cus la darrera ploma per tapar les grapes, es fan dos forats a cada costat amb la punta de les tisores per passar la goma, es passa la goma, tallada a la mida adequada, pels forat i s’hi fa un nus per la part interior. I ja tenim barret!!!!


Hoy dedicamos este post a una mamá de nuestra LiLicommunity que nos ha enviado fotos del sombrero que ha hecho para su hijo en estos días de Carnaval. Con un proceso de elaboración sencillo, el resultado es un sombrero diferente y bonito. Os gusta? ¡En este color y con las plumas naturales, nosotros lo encontramos elegante y precioso!

barret 1barret 2barret 4barret liliputMaterial necesario:

material barretUna hoja de ropa fieltro, plumas, 1 goma elástica, tijeras, grapadora e hilo de coser .

Cómo se hace? Se corta un cuadrado de la medida de la cabeza, se corta en diagonal haciendo dos triángulos, se unen cosiendo por dos lados, se grapan las plumas, se cose la última para tapar las grapas, se hacen dos agujeros con las tijeras para pasar las gomas a cada lado, se pasa la goma cortada a la medida de la cabeza por los agujeros y se hacen dos nudos para que no escape por la parte interior. Y ya tenéis sombrero!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s