Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Per habitacions de LiLis o d’adults que encara es senten uns LiLis / Para habitaciones de LiLis o de adultos que aún se sienten unos LiLis

Leave a comment

Lilideco
Barcelona té grans botigues i excel·lents espais de disseny dedicats a la decoració i al parament de la llar. Avui en destaquem  un per les seves característiques singulars i per la seva qualitat: Mar de CavaEls objectes i els mobles   que ens proposa estan inspirats en l’univers dels nens, en el dibuix i en la il.lustració. Hi trobareu objectes personals i per la llar dissenyats per artistes d’arreu que es converteixen en petites obres d’art i que personalitzen qualsevol recó de la casa. Us recomanem un passeig tranquil per aquest espai que és molt més que una botiga. És també un estudi, una galeria i acull exposicions i  esdeveniments que promou l’arquitecta que hi ha al capdavant d’aquest projecte tan personal.


En Barcelona hay grandes tiendas y excelentes espacios de diseño dedicados a la decoración del hogar. Hoy os hablaremos de uno en especial porque tiene unas características singulares  y una gran calidad: Mar de cava. Los  objetos y los muebles que nos propone se inspiran en el universo infantil, en los dibujos, en las ilustraciones. Encontraréis objetos personales y para el hogar diseñados por artistas de todo el mundo, pequeñas obras de arte que personalizan qualquier rincón de la casa. Os recomendamos un paseo sin prisas por este espacio que también acoje exposiciones y otros eventos que promueve la arquitecta que lidera este proyecto tan personal.
Mar de cava 1Mar de cava 2
Mar de cava 3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s