Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

STAR WARS: The Force Awakens

Leave a comment

LiLiwow

El setè episodi de STAR WARS està fent furor, tal i com era previst. Els personatges, els ambients, la música, els vestits, la tecnologia … creen tendència i desvetllen  la imaginació de grans i petits. La Walt Disney  ha dedicat més de dos bilions de dòlars en la confecció de tot tipus de  ginys i joguines  per distribuir a tot el món. Avui nosaltres us volem aportat unes idees diferents, que ens  han semblat interessants i també inspirades en aquest món de STAR WARS.

____________________

El séptimo episodio de STAR WARS está haciendo furor, tal y como estaba previsto. Los personajes, los ambientes, la música, el vestuario, la tegnología… crean tendencia y despiertan la imaginación de mayores y pequeños. Walt Disney  ha dedicado más de dos billones de dólares en la preparación de juguetes y máquinas para distribuir a todos los países del  mundo. Hoy nosotros os aportamos unas ideas diferentes, que nos han parecido interesantes y que también están inspiradas en el mundo de STAR WARS.

IMG_2830

La Carissa ha pensat aquest mòbil i la decoració de l’habitació pel seu fill de tres anys. Oi que és enginyós? / Carissa ha pensado este móvil y la decoración de la habitación para su hijo de tres años. ¿verdad que es imaginativa?

IMG_2829

Star Wars també ha inspirat la Sara per dissenyar els seus cake pops amb tota la banda: Yoda, R2D2, 3CPO, Chewbacca, Darth Vader, Princess Leia, Luke Skywalker, Storm Trooper, and Hans Solo: Yoda, R2D2, 3CPO, Chewbacca, Darth Vader, la princesa Leia, Luke Skywalker, Storm Trooper, i Hans Solo / Stars Wars también ha inspirado a Sara para dissenyar sus cake pops con toda la banda: Yoda, R2D2, 3CPO, Chewbacca, Darth Vader, Princess Leia, Luke Skywalker, Storm Trooper, and Hans Solo: Yoda, R2D2, 3CPO, Chewbacca, Darth Vader, la princesa Leia, Luke Skywalker, Storm Trooper i Hans Solo. 

IMG_2825

I aquesta disfressa de nadó Star Wars R2D2?  /  ¿Y este disfraz de recién nacido Star Wars R2D2?

IMG_2828
SW1-4

La botiga LittleBirdLucy  ens ofereix barrets i gorres personalitzades. Nosaltres hi hem trobat una proposta que s’inspira en la princesa Leia i una altra que està inspirada en Yode. Tot fet a mà. / La tienda LittleBirdLucy nos ofrece sombreros y gorras personalizadas. Nosotros hemos encontrado una propuesta que se inspira en la princesa Leis y otra inspirada en Yoda. Todo hecho a mano.

IMG_2823

I… per acabar … un body bonic i afavoridor pels nostres Lilis / Y…para terminar un body bonito y favorecedor para nuestros lilis.

Que la força us acompanyi!!  / ¡ Que la fuerza os acompañe!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s