Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Mostra de Pessebres a Olot

Leave a comment

LiLiagenda

A l’hora de marcar l’agenda, continuem amb activitats pròpies d’aquestes dates, per això us volem recordar que fins el dia 10 de gener encara teniu temps de fer un salt a Olot i veure la nova edició de la Mostra de Pessebres. Cinc espais concentren diverses exposicions relacionades amb el món del pessebre i combinant el punt de vista tradicional i el contemporani.

Destaquem, d’entre aquest cinc punts de la Mostra, l’ Edifici Hospici. Aquest edifici acull una cinquantena de diorames que repassen la història del pessebrisme olotí, una exposició de figures de pessebres entre les quals hi ha les procedents del Fons Joaquim Renart que custodia el Museu dels Sants  i, al centre del pati, hi trobem un pessebre d’autora. També volem fer esment del Museu dels Sants on s’hi presenta una exposició que indaga sobre qui eren els tres reis, d’on procedien, què buscaven…

Una novetat de la Mostra d’aquest any és la recuperació, al Santuari de la Mare de Déu del Turadel pessebre documentat més antic de la ciutat. A més, la Mostra va acompanyada d’un seguit d’activitats complementàries. Podeu consultar-ne tots els detalls en aquest enllaç.

Per passar un bon dia a Olot, vaja! No us hi penseu més!

mostra-de-pessebres-olot

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s