Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

La cerise sur le gâteau

Leave a comment

Lilideco

La cerise sur le gâteau és una marca de roba i accessoris per a nens i adults, creada per Anne Hubert. S’inspira en els productes tradicionals francesos, els dóna la volta, els recrea i hi afegeix dos ingredients importants: amor i humor. Qualitat és la paraula clau: en el teixit i en la fabricació. Tot fet a Europa.

Partint d’aquestes bases ens aporta coixins, joguines suaus, roba pel llit i altres elements per decorar l’habitació dels nostres Lilis. Ens facilita les coses per poder aconseguir aquell univers màgic que tant ens satisfà.

____________________

La cerise sur le gâteau es una marca de ropa y accesorios para niños y adultos, creada por Anne Hubert. Se inspira en los productos tradicionales franceses, les da la vuelta, los recrea y les añade dos ingredientes importantes: amor y humor. Calidad es la palabra clave: en el tejido y en la fabricación. Todo hecho en Europa.

Partiendo de estas bases nos aporta cojines, juguetes suaves, ropa para la cama y otros elementos para decorar la habitación de nuestros Lilis. Nos facilita las cosas para poder conseguir aquel universo mágico que tanto nos complace.

Més informació / Más información

http://www.lacerisesurlegateau.fr/fr/25-le-coin-des-enfants

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s