Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

La Fira de Santa Llúcia

Leave a comment

LiLiagenda
Una de les tradicions nadalenques més barcelonina és anar a passejar i a tafanejar a la Fira de Santa Llúcia. S’hi pot comprar tot el que ens cal per preparar la casa per Nadal. Artesania  i tradició  omplen quantitat de llocs de venda situats al peu i als voltants de la catedral de Barcelona. Suros i molses, avets i tions, les figures del pesebre, l’artesania, els ornaments i aquella flor de gui, que ens donarà tanta sort . ..  Cada any ens sentim ciridats a anar-hi, oi?  Forma part del Nadal !
Totes les ciutats tenen la seva fira de Nadal i n’hi ha alguna de molt coneguda com la de Dresden, que és el mercat de Nadal més antic d’Europa, o el Parc del Tívoli de Copenhaguen, que canvia la seva fisonomia per aquestes dates,  o  el mercat subterrani de Valkenburg, a Holanda. Una altra preciositat és  el mercat de la plaça de Gutenberg, a Estrasburg, esplèndidament localitzat i amb tots els edificis il·luminats que l’envolten, com és ara la catedral. I els de  les ciutats de Praga o de Viena, qui els pot obviar?
La nostra Fira de Santa Llúcia es pot visitar fins el 23 de desembre i aquí podeu consultar la seva història, els artesans que hi presenten les seves creacions i totes les activitats que s’hi fan. No cal dir que us la recomanem amb passió.
Santa Llúcia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s