Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Bressols originals – Cunas originales

1 Comment

LiLiwowAvui us portem un recull dels bressols i moisès més originals.

En primer lloc tenim el Bubble Baby Bed de la dissenyadora Lana Agyian (http://lana-agiyan.com/). Es tracta d’un model futurista en diversos colors inspirat en les bombolles de sabó i fabricat en plàstic acrílic a l’exterior i llana pura l’interior. Pesa molt poc i, un cop passada l’edat d’ús, pot ser utilitzat per emmagatzematge de joguines.

—————-

Hoy os traemos una selección de las cunas y moisés más originales.

En primer lugar tenemos el Bubble Baby Bed de la disenyadora Lana Agyian (http://lana-agiyan.com/). Se trata de un modelo futurista en diversos colores inspirado en las pompas de jabón y fabricado en plástico acrílico en su exterior y lana pura en el interior. Pesa muy poco y, un vez pasada la edad de uso, puede ser utilitzada para almacenamiento de juguetes.

L’Ubabub (http://www.ubabub.com) ofereix una solució estilosa i versàtil que creix amb el LiLi durant els primers anys. De cantonades arrodonides i fabricada amb fusta i material translúcid, que permet una visibilitat constant, és totalment eco-friendly.

———–

El Ubabub (http://www.ubabub.com) ofrece una solución estilosa y versátil que crece con el LiLi durantelos primeros años. De esquinas redondeadas y fabricada con madera y material translúcido, que permite una visibilidad constant, es totalmente eco-friendly.

La Babycotpod és una altra alternativa de disseny als bressols més tradicionals (http://www.babycotpod.com). Inspirada en la closca d’un ou, està formada de 2 parts “la Cascara”, que n’és l’element distintiu i vistós i les potes de fusta.

————

La Babycotpod es una altra alternativa de diseño a las cunas más tradicionales (http://www.babycotpod.com). Inspirada en la cascara de huevo, está formada de 2 partes “la Cascara”, que es su elemento distintivo y vistoso y las patas de madera.

Pels que siguin amants del disseny però no del risc, us proposem 2 alternativesde la nostra llista d’imprescindibles:

El ninna-nanna bassinet de Monte, porta el segell de marca d’uns mobles sempre cuidats al detall i amb un disseny equilibrat que ens encante (http://www.montedesign.net/bassinet.html)

————————-

Para los amantes del diseño pero no del riesgo, os proponemos 2 alternativas de nuestra lista de imprescindibles:

El ninna-nanna bassinet de Monte, lleva el sello de marca de unos muebles siempre cuidados al detalle y con un diseño equilibrado que nos encanta (http://www.montedesign.net/bassinet.html)

 

I per últim el Bounce ‘n’ Sleep d’Strokke (http://www.stokke.com/es-es/nursery/stokke-bounce-n-sleep.aspx) que permet incorporar-hi la hamaqueta i tenir el bebé a diverses alçades i sembre al teu costat.

———-

Y por último el  el Bounce ‘n’ Sleep d’Strokke (http://www.stokke.com/es-es/nursery/stokke-bounce-n-sleep.aspx) que permite incorporar la hamaquita y tener el bebe a diversas alturas y siempre a tu lado.

 

Advertisements

One thought on “Bressols originals – Cunas originales

  1. Són tots dissenys increïbles . Molt moderns i minimalistes. Si n’hagués d’escollir un, em quedaria el primer model: la bombolla. És ben bé una es escultura!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s