Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Activitats cap de setmana Barcelona

Leave a comment

LiLiagenda

Ja s’acosta el cap de setmana i des de LiLiputworld us volem recomanar 2 propostes interessants: una de cine i una de teatre.

Pel que fa al cinema, aquest dissabte comença el festival de cinema infantil: “El meu primer festival“, localitzat en diversos espais de Barcelona. Durant 2 caps de setmana podreu gaudir de pel·lícules d’ara i de sempre, curts infantils d’arreu del món i un gran nombre d’activitats per acostar el setè art als més petits.

__________________

Se acerca el fin de semana y, desde LiLiputworld, os queremos recomendar 2 propuestas interesantes:lt interessants: una de cine y una de teatro.

Para la de cine, este sábado empieza el festival de cine infantil: “El meu primer festival“, localitzado en diversos espacios de Barcelona. Durante 2 fines de semana podréis disfrutar de películas de ahora y de siempre, cortos infantiles de todo el mundo y un gran número de actividades para acercar el séptimo arte a los más pequeños.

http://www.elmeuprimerfestival.com

La proposta tatral ve de la mà de la Fundació Miró amb l’espectacle de titelles La Caputxeta, una versió del conte clàssic prevista tots els dissabtes i diumenges del mes de novembre. Trobareu tota la informació en:

________________________

La propuesta tatral viene de la mano de la Fundació Miró con el espectáculo de títeres La Caputxeta, una versión del cuento clásico prevista para todos los sábados y domingos del mes de noviembre. Encontraréis toda la información en:

http://www.fundaciomiro-bcn.org/areaeduc_act.php?idioma=4&activitat=4518&titulo=La Caputxeta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s