Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Edmond

3 Comments

A Edmond hi trobareu idees i detalls que marquen la diferència en els espais dels vostres LiLis. L’acurada selecció de mobles i objectes de decoració vintage, és la marca de la casa.

__________________

En Edmond encontraréis ideas y detalles que marcan la diferencia en los espacios de vuestros LiLis. La cuidada selección de muebles y objetos de decoración vintage, son la marca de la casa.

Advertisements

3 thoughts on “Edmond

  1. Em sembla molt bé que s’eduqui als nostres nens i nenes des de petits en el “bon gust” . No sempre és així. Gràcies LILIPUTWORLD!

    • Sóc fanàtica del vintage i sempre busco objectes que m’ajudin a personalitzar casa meva. Ara podré fer-ho a l’habitació d’en Jan! Per aquells que us agradin objectes similars als que ens proposa Liliputworld però de tamany “adult” us recomano les botigues especialitzades del carrer Sèneca i del carrer Riera de Sant Miquel de Barcelona. Maika

  2. Sóc fanàtica del vintage i sempre busco objectes que m’ajudin a personalitzar casa meva. Ara podré fer-ho a l’habitació d’en Jan! Per aquells que us agradin objectes similars als que ens proposa Liliputworld però de tamany “adult” us recomano les botigues especialitzades del carrer Sèneca i del carrer Riera de Sant Miquel de Barcelona. Maika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s