Babies, Kids and Family

Magazine & Market on-line

Anar a fer la compra amb els teus LiLis… – Hacer la compra con tus LiLis…

1 Comment

Segons els experts, el model de família actual és més democràtic, de manera els fills tenen veu i vot a l’hora de prendre decisions, de la mateixa manera que estan implicats en les decisions que prenen els pares. Aquesta manera de fer també es trasllada a l’hora de fer la compra fins al punt que, a vegades, si no es compra el que ells volen, s’enrabien públicament i ens fan una “marranada”.

Aquest poder de decisió és conegut per les empreses i, per aquest motiu, moltes campanyes publicitàries van dirigides a ells, petits que saben què volen, sense tenir coneixements d’economia, ni de consum!

Milward Brown ha publicat una enquesta en que un 73% dels menors preguntats, afirma que influeix sobre els seus pares a l’hora de fer la compra.

I vosaltres, creieu que els vostres fills influeixen en les vostres decisions de compra? Envia’ns els teus cometaris i experiència de com funciona anar de compres amb els teus lilis i si t’atreveixes, envia’ns algun vídeo de com feu la compra en família.

_______________________

Según los expertos, el modelo de familia actual es más democrático, de modo que los hijos tienen voz y voto a la hora de tomar decisiones, de la misma forma que estan implicados en las decisiones que toman los padres. Este aspecto se traslada también a la hora de hacer la compra familiar y los pequeños pueden coger berrinches si no se compra lo que ellos desean.

Las empresas de consumo son conocedoras de este “poder” de los mas pequeños y, por este motivo, muchas campañas publicitarias van destinadas a ellos. Ellos que no saben ni de economia ni de consumo!

Milward Brown ha publicado una encuesta en que un 73% de los menores preguntados afirma que influien sobre sus padres a la hora de hacer la compra.

¿Y vosotros, creéis que vuestros hijos influien en vuestras decisiones de compra? Envianos tus cometarios i experiencias de como es ir a la compra con tus lilis? Si te atreves, puedes mandarnos algun vídeo de com hacéis la compra en familia!

Advertisements

One thought on “Anar a fer la compra amb els teus LiLis… – Hacer la compra con tus LiLis…

  1. Aquest post em sembla molt interessant ja que planteja un dilema que vam tenir amb la meva parella durant molt de temps.
    Al final vam decidir que ens emportaríem els nostres lilis a fer la compra i que ho enfocaríem com una activitat didàctica més.
    En Pau, que ja té 6 anys, cada dissabte ens acompanya i hem aconseguit, després de moltes batalles!!!, que abans de posar res al carret ens pregunti si ho pot fer.
    Us adjunto un vídeo que crec que mostra com podem involucrar els nostres fills en les nostres compres i que comparteixi , d’aquesta manera, els interessos comuns de la família:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s